- Pure Leaf Extract -
Dyom Herbs Citrus 500ml

Dyom Herbs Citrus
Ekstrak Daun Limau Purut

Dyom Herbs Citrus

  • Ekstrak Citrus atau Daun Limau Purut mempunyai antioksida seperti flavonoids dan polyphenols
  • Flavonoids boleh melawan bakteria kulit seperti staphylococcus epidemic yang menyebabkan jerawat
  • Citrus jugak terdapat quercetin. Quercetin dijadikan sebagai salah satu bahan rawatan alternatif terapeutik untuk resdung
  • Kandungan Quercetin dalam citrus sekaligus dapat merawat resdung

Dyom Herbs Citrus

Teh Hijau Dan Daun Mambu

Secara tradisinya mampu mencegah:

Asma
Migrain
Penyakit jantung
Kolesterol tinggi
Jerawat dan jeragat
Gastrik
Resdung
Obesiti
Wajah kusam dan tidak bermaya

citrus Dyom Herbs

Dyom Herbs Citrus
Testimoni

Gatal Telinga & Hidung (Resdung)

Zuriana Ismail, 45 dari Setiu, Terengganu mempunyai masalah gatal telinga dan hidung apabila makan makanan laut(seafood). Selepas mengamalkan Dyom Herbs Citrus & Lamutasa beliau kembali dapat menikmati makanan seafood tanpa ada rasa gatal di hidung dan telinga malah berat badan dan kulit beliau juga turut mendapat kesan.

Asma Selama 23 Tahun

Pn Anita Deraman, 50 berasal dari Dungun, Terengganu menghidap penyakit asma atau lelah yang serius selama 23 tahun. Beliau membawa ‘Inhaler asma’ semenjak beliau menghidap penyakit ini selama 23 tahun. Kini beliau sudah tidak membawa ‘inhaler’ bersama selepas mengamalkan Dyom Herbs Citrus.

Dyom Herbs Citrus

Ekstrak Citrus atau Daun Limau Purut mempunyai antioksida seperti flavonoids dan polyphenols . Flavonoids boleh melawan bakteria kulit seperti staphylococcus epidemic yang menyebabkan jerawat.

Dyom Herbs Citrus

Dyom Citrus esktrak daun limau purut juga kaya dengan flavonoid dan polyphenols yang menjadikannya tinggi kandungan antioksidan dan mampu mencegah penyakit berkaitan jantung serta barah.

Dyom Herbs Citrus

Berdasarkan kajian yang dijalankan menunjukkan ekstrak daun limau purut bersifat anti pertumbuhan kuman, membantu menghalang pembesaran sel kanser, mengurangkan tekanan darah tinggi dan boleh menaikkan nafsu makan.

Dyom Herbs Citrus

Dyom Citrus ekstrak daun limau purut juga mengandungi pelbagai vitamin dan mineral seperti vitamin C, B1, B2, sodium, kalium, besi dan kalsium serta bersifat antibakteria.

Dyom Herbs Citrus

Dyom Citrus ekstrak daun limau purut membantu merendahkan paras kolesterol dalam darah, membantu melambatkan proses penuaan dan membantu mengatasi PMS (pra menstrual simptom) serta meningkatkan sistem imun tubuh.

Dyom Herbs Citrus

Dyom Citrus esktrak daun limau purut juga terdapat minyak pati yang bernilai tinggi dari sudut perubatan seperti alfa, beta-pinena, citronellal, neral dan limonena.

PROMOSI KHAS BUAT ANDA!!
YA ANDA!!

PROMOSI TERHAD UNTUK TEMPOH MASA TERHAD!! 

BAGI PEMBELIAN

500ML + 250ML

RM 251
RM 200
RM 190

RM156!

KOS PENGHANTARAN DITANGGUNG PIHAK KAMI!

UNTUK 2 BOTOL 500ML+250ML

Hours
Minutes
Seconds

Fakta Nutrisi Dyom Herbs Citrus

Yang Telah Dianalisis Oleh Teknologi Park Malaysia(TPM)

Kompilasi Screenshot Testimoni Dyom Herbs

Perbezaan antara produk dyom herbs berbanding produk lain di pasaran

Dyom Herbs adalah 100% produk ekstrak daripada daun terpilih. Dyom Herbs hanya fokus pada daun terpilih dan diesktrak tanpa campuran-campuran yang lain. Dan amalan ini telah dijalankan semenjak tahun 1960 daripada nenek moyang kami terdahulu.

Dyom Herbs antara syarikat yang mempunyai kilang sendiri yang bertempat di Batu Pahat, Perlis. Kilang Dyom Herbs mempunyai pensijilan lengkap HACCP, GMP, HALAL dan MESTI

Official Partner, Factory Certification & Media Recognition

RM 156.00 Untuk 500ml & RM95.00 Untuk 250ml

Dapatkan Sekarang Dyom Herbs Citrus Ekstrak Daun Limau Purut Tulen!

Kami Menerima Pembayaran Online, Credit Card & Manual Bank In. Kos Penghantaran Untuk Semenanjung Dan Sabah/Sarawak Ditanggung Pihak Dyom Herbs

1 Botol Tahan Berapa Lama?

Dyom Herbs  terdapat di dalam 2 size iaitu 500ml dan 250ml. Bagi botol 500ml ianya dapat digunakan selama 25-30 hari (minum setiap hari) manakala bagi 250ml ianya dapat digunakan selama 15 ke 20 hari.  

Cara Minum

Didalam setiap kotak pembelian produk Dyom Herbs akan disediakan cup khas untuk meminum produk Dyom Herbs (minum separuh cup atau 15ml ke 20ml setiap hari)

Cara Penyimpanan

Simpan di dalam peti sejuk, dapat mengurangkan rasa pahit daun yang di ekstrak. 
money back guatantee

100% MONEY BACK GUARANTEE

Jaminan wang dikembalikan jika tiada kesan dalam tempoh masa 2 ke 3 minggu selepas diamalkan dengan cara pengambilan yang betul. 

 

PROMOSI KHAS BUAT ANDA!!
YA ANDA!!

PROMOSI TERHAD UNTUK TEMPOH MASA TERHAD!! 

BAGI PEMBELIAN

500ML + 250ML

RM 251
RM 200
RM 190

RM156!

KOS PENGHANTARAN DITANGGUNG PIHAK KAMI!

UNTUK 2 BOTOL 500ML+250ML

Hours
Minutes
Seconds

Untuk Pembelian Sila Hubungi Zulaika -0199660061

Close Menu